tiistai 8. marraskuuta 2011

Pitkästä aikaa :)

En ole pitkään aikaan kirjoittanut blogia ja huomasin, että olin edellisen blogini kerennyt jo poistamaan.

Minulle näin pidemmän ajan jälkeen kuuluu hyvää, kouluni olen saanut päätökseen ja perjantaina valmistun eläintenhoitajaksi :) Työpaikkaa en ole vielä kerennyt saamaan, mutta koko ajan olen etsinyt töitä, lähettänyt hakemuksia, kysellyt ja tehnyt kaiken mitä vaan on mieleen juolahtanut.. toivottavasti mahdollisimman nopeasti onnistaa, harmi ettei ole paljoa oman alan töitä tarjolla :(:( tai sitten olen vain huono etsimään..

Reiskalle kuuluu erittäin hyvää! :) Olimme muutama viikko sitten klinikalla, Anivetissa, jolloin saksalainen Dirk Fister tutki äijäni. Saatiin niin terveen hevosen paperit, ettei terveempää voitu saada! :) Olen niin onnellinen tästä, pääsi siinä samalla pienet tunteenpurkauksetkin kun tottakai pelkäsin pahinta. Toivottavasti kaikki jatkuu nyt yhtä hyvin, eikä tulisi mitään takapakkeja yms. muita juttuja. Mutta olen niin onnellinen ja tämä kyllä palkitsi sen vuoden kuntoutuksen! :):)

Tällä viikolla Reiska pääsee karvoistaan eroon, se on aina liikutuksen jälkeen aivan hikinen ja sen jälkeen sitä saa kuivatella pari tuntia, ennen kun se alkaa edes olemaan jotenkin kuiva! Kiitos huonon kunnon ja pitkän karvan -.- ja onhan sillä myös valtava maha :D

Mutta Reiska on hieno hevonen, elämäni hevonen eikä siitä pääse mihinkään! :) <3

Tämä oli nyt tällainen lyhyt postaus ja jos jollekkin tulee mieleen ja haluaa joitain "toivepostauksia" niin saa pyytää ja näin! :):)

3 kommenttia:

  1. Sit pistät sanatarkan postauksen päättäjäisistä kun ei me sinne päästä.:D

    VastaaPoista
  2. Hjuva :D
    Ai niin ja ihana kuulla että Reiskalla kaikki enemmän ku hyvin <3

    VastaaPoista